Ξεκινώντας θα έλεγα πως είναι πιο νόστιμα από αυτά με τη μπανάνα, αλλά έτσι πάει, όσο πιο πολλά υλικά τόσο η γεύση γίνεται πιο νόστιμη!
Υλικά:
150γρ. κούπα αλεύρι
100γρ. νιφάδες βρώμης
120 γρ. λάδι – τη δεύτερη φορά έβαλα 100, μια χαρά έγιναν, την επόμενη θα δοκιμάσω λίγο λιγότερο
150γρ. χυμό πορτοκάλι
4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
¼ κ.γ σόδα
¼ κ.γ αλάτι – δεν έβαλα
1 βανίλια
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε με κουτάλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Ύστερα βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τέλος πλάθουμε τα μπισκοτάκια σε ότι σχέδιο επιθυμούμε και τα βάζουμε σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 10-12 λεπτά, στους 180 βαθμούς.
Τόσο απλό!
Καλή επιτυχία!