Εμείς στο σπίτι δεν αγοράζουε συχνά ψωμί γιατί πολύ απλά δεν τρώμε. Κι όταν αγοράσουμε μένει περισσότερο από το μισό καρβέλι οπότε και χαλάει. Πρόσφατα σε επίσκεψη σε φίλη μου έφαγα τα παξιμαδάκια που θα σας περιγράψω και ξετρελάθηκα και εγώ και τα παιδιά.
Τι χρειαζόμαστε?
Ψωμί 2-3 ημερών (φυσικά και φρέσκο αλλά δεν υπάρχει λόγος)
λάδι
ρίγανη
και όποιο άλλο μπαχαρικό σας αρέσει
Κόβουμε το ψωμί σε μπουκίτσες ή ότι μέγεθος αρέσει στον καθένα, το τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα, περιχύνουμε λάδι και ρίγανη (ή όποιο άλλο μπαχαρικό θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε και αλάτι) και ψήνουμε στο grill στους 200 βαθμούς για λίγα λεπτά, μέχρι οι μπουκίτσες να γίνουν τραγανές.
Τα δικά μου παιδιά αυτή την περίοδο το τρώνε σα σνακ από την παραλία μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι. Εγώ πάλι το προτιμώ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλω να μασουλήσω κάτι.
Εσείς τι λέτε? Θα το δοκιμάζατε?